Welcome!

Număr de participanţi: Fiind vorba de joc de grup, e bine să existe cât mai mulţi participanţi.

Cum se joacă. Unul dintre jucători stă cu o mână la ochi şi cu cealaltă la spate, cu palma orientată spre exterior. Un alt participant îl atinge peste mâna ţinută la spate. Cel lovit trebuie să ghicească cine l-a atins. Acţiunea se repetă până când cel lovit află cine e agresorul. După aceea, rolurile se inversează: cel care a lovit va lua locul celui atins.

SUSŢINE BÂZA CA SPORT NAŢIONAL

Te-ai săturat de oină? Crezi că nu te mai reprezintă? Ai perfectă dreptate. Alătură-te grupului nostru pentru impunerea bâzei ca sport naţional. Ajutându-ne pe noi te ajuţi pe tine. Nimeni nu mai practică oina. Toată lumea joacă bâza. Bâza e un joc interactiv, care stimulează rapiditatea de acţiune şi gândire, transformându-ne în persoane echilibrate, agile, complete. E perfectă atât pentru persoanele cu un stil de viaţă dinamic, modern, cât şi pentru cei vârstnici.

Transformă bâza într-un mod de viaţă.
Susţine campania noastră.
Pentru că merităm ceva mai bun.

Dacă eşti de acord cu campania noastră si vrei să ne ajuţi s-o promovăm pune pe site-ul sau blog-ul tău un link spre noi. Copiază link-ul care direcţionează spre noi în comentariile la acest articol. Campania funcţionează pe baza principiului link-exchange. Noi te vom adăuga ca prieten.
Succes!

30 comentarii:

alex moldovan spunea...

Excelentă idee. Subscriu.

Anonim spunea...

In sfarsit un sport pentru care sunt apta fizic! Desi as propune ca pe viitor sa nu existe doar probe de viteza. Sa se introducă şi bâza free style şi bâza fusion. În plus, cred că ar fi excelenta introducerea unei probe individuale. E pacat sa depinzi mereu de alţii, cand ai un potenţial de excepţie!

admin spunea...

Mulţumim frumos, ora25. Sugestiile sunt binevenite şi vor fi supuse spre analiză bordului director.

Saşa spunea...

Şi eu, şi eu.
http://coolcat2.wordpress.com/

holicica spunea...

sa'nteleg ca baza (cu diacritica)'i un lapte gros mai gros? tot din Oi/Miorite se trage? pesemne ca la gurile Dunarii, sportului national ii da, in sfarsit, cashu:D

admin spunea...

Nu. Bâza e un joc modern, creat pe baze ştiinţifice. Nu deformează coloana, nu produce hernii de disc. Puteţi să o jucaţi în perfectă siguranţă cu prietenii, cu familia şi, de ce nu, cu colegii de birou.
Mulţumesc pentru interes.

Anonim spunea...

as vrea sa stiu daca cine nu-i cu noi e impotriva noastra? deoarece as vrea sa ma antrenez puţin ca atacant.

Anonim spunea...

Incă o problemă, ce se va întâmpla cu blogosfera? Nu va fi ea părăsită pentru bâză? Pentru că, iată, azi am aflat că 90% din vizitatorii mei sunt băieţi pasionaţi de fotbal, care m-au abandonat pentru a urmări timişoara-şahtior. Neînţelegând ce se întâmplă, deschid televizorul şi ce văd: timişoara a învins! dar atunci de ce se îmbrăţişează africanii de la şahtior? şi dacă românii au câştigat, lucescu de ce e tuflit? pe lângă asta, de ce să mai plătesc abonamentul la cablu dacă de meci aflu de fapt de la trompetele dintre blocuri? tv-ul merge pe blat şi-apoi mai are şi pretenţii; mai normal ar fi să-i plătesc pe băieţii cu trompeţele. E nevoie de o schimbare în întreaga lume sportivă.

Anonim spunea...

Câtă lipsă de sportivitate! :P

admin spunea...

O lipsă? Ce lipsă?

achilianu spunea...

Mi se pare foarte tare ideea...te adaug in blogroll....Trece-ma Achilianu
sanatate...

admin spunea...

S-a făcut ;)!

Anonim spunea...

blaturi, blaturi şi iar blaturi.. ca să nu mai zic că nici măcar bâza n-a ieşit prea bine la controalele doping..

CELLA spunea...

cu-cu
adică... bzzzzzz

Belle de Jour spunea...

:)
Multumesc pentru trecerea in blogroll
:)

sportul national spunea...

Şi noi vă mulţumim pentru vizită! Şi pentru aportul la propăşirea acestui nobil sport.

Anonim spunea...

eu tocmai mă exersez cu instalatorii, vreau să câştig bâza de octombrie.

Interactiuni spunea...

Sustinem, cum sa nu. Exista vreo pozitie de... fundas? :)

sportul national spunea...

Vă mulţumim pentru suport. Există o serie de poziţii speciale care vor fi dezvăluite la momentul oportun. Până atunci, susţineţi sportul!

Leo spunea...

Daca e de sustinut, sustinem ! :D

sportul national spunea...

http://surorilemarx.wordpress.com/2009/10/21/surorile-marx-promoveaza-un-sport/

Anonim spunea...

salut multumim ca ne sustii te-am adaugat la sustinatori

CreveteL spunea...

Tare jocul !

sportul national spunea...

Mersi ;)!

Anonim spunea...

buna daca vrei sa faci link ex cu www.wowjocuri.ro te rog sa imi scrii la costel_box@yahoo.com un mail cu titlul si linkul blogului tau
multumesc

titlul: jocuri
http://www.wowjocuri.ro

strongvaleriana spunea...

e bine spus ''sport national''
Doar ca in acest caz se joaca numai in doi ! :)

Leo spunea...

Offtopic... sau nu !

Vreau sa te anunt ca m-am mutat de pe
http://din2009.blogspot.com/
pe
http://secunde.com/

Te-am adaugat in noul meu blogroll.

Anonim spunea...

Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipă recent formată, nonprofit, care şi-a propus să lupte pentru conştientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolaţi de societatea în care trăim despre tot ceea ce înseamnă consum de droguri într-un fel sau altul.
Dacă prin acţiunea ta, salvezi o singură viaţă de la decădere, consideră că ţi-ai atins scopul, alături de noi toţi ceilalţi.

Dacă doreşti să susţii această campanie, afişază pe blogul tău un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

Anonim spunea...

Buna sustin si eu miscarea! Blogroll la http://best-pariuri-online.com/blog.
Datele mele:
URL: http://best-pariuri-online.com
Titlu: Pariuri Online

Essay Writing Papers spunea...

I prefer to study this kind of material. Nicely written information in this post, the quality of content is fine and the conclusion is lovely. Things are very open and intensely clear explanation of issues Company Logo Design | Life Experience Degree

Trimiteți un comentariu

Regulament

Număr de participanţi: Fiind vorba de joc de grup, e bine să existe cât mai mulţi participanţi. Cum se joacă. Unul dintre jucători stă cu o mână la ochi şi cu cealaltă la spate, cu palma orientată spre exterior. Un alt participant îl atinge peste mâna ţinută la spate. Cel lovit trebuie să ghicească cine l-a atins. Acţiunea se repetă până când cel lovit află cine e agresorul. După aceea, rolurile se inversează: cel care a lovit va lua locul celui atins.
Un produs Blogger.